Ermenek Devlet Hastanemizde 4 Yataklı Palyatif Bakım Merkezi Hizmete Girdi

Ermenek Devlet Hastanemizde 4 Yataklı Palyatif Bakım Merkezi Hizmete Girdi

Hastanın geçirdiği zorlu dönemlerde, ağrılarını en aza indirgeyip, beslenmelerine kadar her durumları gözlemlenerek gerekli bakımları sağlanacaktır.

 

Palyatif Bakım Merkezi, yaşamı tehdit eden hastalıklara bağlı olarak ortaya çıkan sorunlarla karşılaşan hastalarda ağrı ve diğer semptomları erken tanımlamak ve değerlendirmek, bu kişilere ve aile bireylerine tıbbi, psikolojik, sosyal ve manevi destek vererek acılarını hafifletmek veya önlemek, yaşam kalitesini geliştirmek amacıyla hizmet veren birimdir.

65ec7f6a-9707-4c44-891f-92c41c8e3619.jpg

İlçemizde açılan Palyatif Bakım Merkezi ile kimse kendini yalnız hissetmeyecek. Hasta ‘sizin için artık yapılacak bir şey yok' denilerek evine gönderilen, aslında yapılacak bir şeylerin hala olduğu hastalar bu birimde gösterilecek ve bakımlarıyla yakından ilgilenilecektir.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber