Ermenek Şehir Stadyumu Kuruseki Mevkiinde Yükseliyor

Ermenek Şehir Stadyumu Kuruseki Mevkiinde Yükseliyor

Lütfi Elvan'ın temelini attığı Ermenek Şehir Stadyumu, Ermenek tarihinin en büyük spor yatırımı olma yolunda

68700 m2 alan üzerine 22.06.2017 tarihinde ihalesi yapılan 2.505.427,47 TL yaklaşık maliyetli Ermenek Şehir Stadyumu inşası, Ermenek Turkuaz Turizm İşletmeleri San. ve Tic. Ltd. Şti., tarafından yapılmakta.

Ermenek Şehir Stadyumu içerisinde gençlerin ve vatandaşların çeşitli sosyal ve sportif aktivelerini gerçekleştirebileceği alanlar, tartan pistli yürüyüş parkuru, 1200 m2 kapalı alanlı gençlik merkezi, Ermenek Turkuaz gölü manzaralı kafeterya ve otopark yer almaktadır. Ermenek’in en büyük eksiklerinden biri olan Ermenek Şehir stadyumu yaklaşık 5000 kişi kapasiteye sahip olup dört tarafı tribünlerle çevrili olarak planlanmakta.

Ermenek'in, Ermenek Şehir Stadyumu ile 1. Lig ve 2. Lig spor takımlarının kamp çalışmalarına ev sahipliği yapması hedeflenmekte.

Ermenek Belediye Başkanlığı tarafından Taşeli bölgesinin cazibe merkezi olması için hazırlanan Ermenek Şehir Stadyumu projesi Ermenek Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı işbirliği ile hayata geçirilmekte.

Ermenek Şehir Stadyumu Kuruseki Mevkiinde hızla yükseliyor

Ermenek Şehir Stadyumu Kuruseki Mevkiinde hızla yükseliyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber