Ermenekli Antrenör ve Sporcusuna Milli Takım Daveti

Ermenekli Antrenör ve Sporcusuna Milli Takım Daveti

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı antrenörlerinden Melihşah Katman ve sporcu Ramazan Köktaş, atletizm milli takım kampına davet edildi.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde atletizm antrenörlüğü görevini yürütmekte olan Melihşah Katman ve atletizm takımı sporcularından Ramazan Köktaş, 07-17 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan küçükler milli takım kampına davet edildi.

Ermenek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yetenek seçimlerinde atletizm antrenörü Melihşah Katman tarafından keşfedilen ve atletizm eğitimlerine dahil edilen Köktaş, iki yıl içerisinde Türkiye ve il genelinde düzenlenen yarışmalarda bir çok başarıya imza attı. En son Isparta’da düzenlenen Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda fırlatma topu kategorisinde yarışan Küçük, bronz madalyaya uzanarak Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Milli davetten dolayı mutlu olduklarını belirten Katman, “Yetenek seçmelerinde keşfettiğimiz sporcumuz Ramazan Köktaş ile yaklaşık 2 yıldır atletizm eğitimlerine devam etmekteyim. 2016-2017 sezonunda yapılan yarışmalarda ilimiz ve bölgemiz adına güzel başarılara imza attık. Erzurum’da yapılacak olan minikler milli takım kampına davet aldığımızdan dolayı mutluluk duyuyorum. Sporcumuz böyle bir fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek görev verildiği takdirde ülkemizi Uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edecektir.

Sporcumuzun bu başarısı ise ilçemizdeki diğer sporcularımıza da örnek olacağı düşüncesindeyim. Yeni sezonda ilimiz ve ilçemiz adına daha güzel başarılara imza atmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle sporcumuz ve benim açımdan milli takım kampının yeni sezon öncesi verimli olacağını düşünüyorum. Bu süreçte bizlere destek olan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ermenek’te atletizm adına güzel şeyler olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “Milli takım kampına davet edilen antrenör ve sporcumuzu kutluyorum. Ermenek’te son yıllarda atletizm branşında gelen başarılar ve alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Atletizm Federasyonu’nun büyük önem verdiği, “1 Milyon Süper Çocuk” sloganıyla Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedeflediği “IAAF Çocuk Atletizmi Projesi”nin 49. durağı Ermenek ilçemiz olmuştu. Böyle bir organizasyon Ermenekli çocuklarımız için çok büyük bir şans oldu. İnanıyorum ki bu proje ile atletizm milli takımına ve Türk sporuna birçok yetenekli sporcu kazandıracağız ”dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber