Ermenek’te Amatör Spor Haftası Koşusu Gerçekleşti

Ermenek’te Amatör Spor Haftası Koşusu Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Karaman ve ilçelerinde düzenlenen sportif etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen atletizm yarışmaları rekor bir katılımla tamamladı. Küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yapılan yarışlarda toplam 200 sporcu mücadele etti. 1.5, 2 ve 3 kilometre mesafelerde yapılan yarışlarda dereceye giren sporcular ayrıca 15 Ekim tarihinde Adana’da yapılacak Turkcell Kros Ligi bölge finallerinde Ermenek’i temsil etme hakkı elde etti.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları Beden Eğitimi Öğretmenleri Bilge Ulu, Mesut Uruç, Sadullah Şenol, Faruk Ergin ve Nalan Öztürk tarafından verildi.

 

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ise şöyle:

Küçük Kızlar (1,5 km)

1.Merve Nur Akıncı 2. Sinem Basur 3. Selcan Bal 4.Merve Akpınar

Küçük Erkekler (2 km)

1.Ramazan Köktaş 2.Hasan Ali Çelik 3.Hüsnü Yılmaz 4. Özgür Arıcı

Yıldız Kızlar (2km)

1.Sema Etci 2.Serap Ertekin 3.Sultan Koç 4.Özlem Atat

Yıldız Erkekler (3km)

1.Abdullah Yakın 2.Emre Geniş 3.Hamza Doğan 4. Deniz İlhan

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber