Ermenek’te Maden Şehitleri Ziyaret Edildi

Ermenek’te Maden Şehitleri Ziyaret Edildi

Karaman’ın Ermenek ilçesinde maden göçüğünde hayatını kaybedenler anıldı.

28 Ekim 2014 tarihinde Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden kazasında şehit düşen maden şehitleri Aşağı Çağlar köyünde bulunan mezarları başında ziyaret edildi.

Maden şehitlerinin eşleri ve çocuklarıyla buluşan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, mezarı başlarında bulunan Türk Bayraklarını yeniledi ve yanında getirdiği hediyeleri şehitlerimizin Çocuklarına vererek bir nebze olsun çocuklarımızı sevindirdi. 

Belediye Başkanının bu davranışı şehit aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı ve Başkan Atila Zorlu’ya teşekkür ettiklerini belirttiler. Belediye Başkanı daha sonra 2 Temmuz 2010 tarihinde Siirt’in Pervari ilçesinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber’in ana ocağını ziyaret etti ve şehit annesine Türk Bayrağı hediye ederek hayır duasını aldı.

7acf599e-ae92-4873-93f6-3715c2d1318a.jpeg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber