Ermenek'te Minikler Sevindirildi

Ermenek'te Minikler Sevindirildi

Karaman, Ermenek İlçesinde bazı ilkokullarda öğrencilere oyuncak dağıtıldı.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Murat Tekin ve Melihşah Katman tarafından hazırlanan “Fiziksel Aktivitelerin Çocukların Kendi Kendine Öğrenme ve Yaratıcılık Düzeylerine Etkisinin İncelenmesi” Konulu araştırma projesi kapsamında İlçemizdeki çeşitli ilkokullardaki öğrencilere projenin uygulama kısmındaki zihinsel süreçlerini belirleyen oyuncaklar dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır, projeyi yürüten Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Murat Tekin ve Melihşah Katman tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu, Şehit Daniş Tunalığil İlkokulu ve Hatice ve Hakkı Polat İlkokulunda öğrenin gören 1.2.3. ve 4 sınıflar olmak üzere toplam 720 öğrenciye Hulalop Çemberi, Logolar, yapbozlar, tangram, flaş oyun kartları, oyun hamurları ve atlama ipleri dağıtıldı.

Sadece Ermenek ilçesine has olan proje sonunda elde edilen verilerin Fransa’nın Napoli şehrinde Spor Kongresinde sunumu yapılacağı belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber