Ermenek'te Muhtarlar Bir Araya Geldi

Ermenek'te Muhtarlar Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Fahri Meral muhtarlarla bir araya geldi.

Karaman'ın Ermenek İlçesinde Vali Fahri Meral öncülüğünde Ermenek İlçemizin Muhtarları, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Özel İdaresi ilgili birim müdürleri ve ilgili diğer kamu kurumları müdür ve yetkilileri ile bir araya geldiler.

Ermenek Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, Muhtarlarımızın talepleri, köylerimizin sorunları ve sorunların çözümü ile ilgili yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Sorunların çözümü için ilgili birimler  ve yetkililer tarafından yapılması gerekenler belirlendi.

Gerek tarihi , gerek kültürel, gerekse doğal zenginlikleri ile İlimizin gözde ilçelerinden olan Ermenek İlçemizde yol ve ulaşım, su ve kanal, kültür ve sosyal işler gibi pek çok konuda yapılan değerlendirme ve yapılması gerekenler ile ilgili alınan kararların ardından Yerel Yönetimin can damarı olan Muhtarlarımız ile işbirliği ve koordinasyonun sürdürülerek İlimiz ve İlçelerimizin gelişmesi için çalışmaların özenle sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber