Ermenek’te Muhtarlar Günü Kutlamaları

Ermenek’te Muhtarlar Günü Kutlamaları

Karaman’ın Ermenek İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla etkinlikler yapıldı.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı çerçevesinde Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla devam etti.

Muhtarlar Gününün anlam ve önemini belirten konuşma Ermenek Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Çalışkan tarafından yapıldı.

Programa daha sonra Ermenek Turkuaz Mesire Alanında Ermenek Belediyesi tarafından hazırlanan kahvaltıyla devam edildi. Kahvaltının ardından Ermenekli muhtarlar teknelerle Turkuaz gölünde gezintiye çıktılar.

Programa Ermenek Kaymakamı V. Emrah Uzun, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile İlçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

dsc_0015.jpgdsc_0055.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber