Ermut ve Kan Ailelerinin Mutlu Günü

Ermut ve Kan Ailelerinin Mutlu Günü

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı ve hemşerimiz olan Arda Ermut ile Yasemin Kan çifti dünya evine girdi.

Genç çiftin aileleri, yakınları ve Karaman Protoklünden davetlinin katıldığı düğün merasimi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Nikah şahitliğini yaptığı genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar dileyen Vali Tapsız, toplumun yapı taşını oluşturan aile kurumunun sağlam temeller üzerine inşa edilmesinin gelecek adına atılan sağlam bir adım olduğunu söyledi.

Sağlıklı, vatanını ve milletini seven, değerlerine bağlı nesillerin yetişmesinin mutlu ve huzurlu bir yuvadan geçtiğini ifade eden Vali Tapsız, düzenlenen nikâh akdi ile evliliğe ilk adımlarını atan Ermut ailesine sevgi ve anlayışa dayalı, mutlu ve huzur dolu bir yaşam diledi.

Karaman Habercisi olarak genç çifte mutuluklar dileriz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber