Eryiğit 'Başsağlığı Diliyorum'

Eryiğit 'Başsağlığı Diliyorum'

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Ramazan Eryiğit şehitler için taziye mesajı yayımladı.

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Ramazan Eryiğit mesajında şunları kaydetti.

“26.06.2017 tarihinde Hakkari Şemdinli İlçesi Tekeli üs bölgesinde hemşehrimiz Er Oğuzhan Küçük, 28.06.2017 tarihinde Hakkari Oğul Köyünde ; hemşehrimiz Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar şehit olduğu haberi yüreğimizi dağladı.

En zor koşullarda vatan müdafaası ve terörle mücadele için üstün fedakarlıklarla dolu hayatlar yaşadılar. Milletimizin gururu oldular.

Ve yine üstün fedakarlık gerektiren görevleri sırasında şehit oldular. Her biri milletimizin gururu olarak her zaman şükranla anılacaktır."

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Mekanları cennet olsun"denildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber