Eskişehir'de ‘Barbie-es’ Fuhuş Operasyonu

Eskişehir'de ‘Barbie-es’ Fuhuş Operasyonu

Eskişehir merkezli ‘barbie-es’ Fuhuş Operasyonunda Yakalanan 18 Kişiden 9’u Tutuklandı

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen "Barbie-Es" isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 18 kişiden 9'u tutuklandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskişehir merkezli olarak Ankara, İstanbul, Ağrı ve Mardin'de fuhuş operasyonu düzenlendi. 5 ilde eş zamanlı olarak yapılan "Barbie-Es" isimli operasyonda 8'i kadın 18 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından "fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve fuhşa yer temini" suçlarından Eskişehir Adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkan şüphelilerden 9'u tutuklanırken, 9'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir'de ‘Barbie-es’ Fuhuş Operasyonu

İlgili Haberler

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber