Eskişehir'de Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Hastanelik Oldu

Eskişehir'de Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Hastanelik Oldu

Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada ağır şekilde yaralanan 2 kişinin tedavisi devam ediyor.

Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Paşa Mahallesi Kurşunlu Cami Sokak'taki kullanılmayan iki katlı müstakil bir evin girişinde Fazlı B. (35) ile Ozan D. (30) ve Onur Y. (33) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Fazlı B'nin, üzerinde taşıdığı tabancayla diğer iki kişiye ateş ederek kaçtığı söylendi.

Göğsünden yaralanan Ozan D. ile başından yaralanan Onur Y, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Zanlı Fazlı B. ile yanında bulunan 2 şüpheli ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince 3 tabancayla ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Hastanelik Oldu

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber