Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda 2 kilo 436 gram sentetik uyuşturucu, 4 uyuşturucu hap, hassas terazi, tabanca ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü, "kullanmak amacıyla uyuşturucu madde temin etmek" suçundan işlem yapıldıktan sonra salıverildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 1'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

- Polise yakalanmamak için arızalı araç yöntemi

Öte yandan, zanlıların sokağa çıkma kısıtlamasını delmek için kullandıkları yöntem de düzenlenen operasyonla ortaya çıktı.

Zanlıların arızalı gibi gösterdikleri otomobil ve motosikletleri çekiciye yerleştirdikleri ve trafikte bu şekilde seyrettiklerini tespit eden ekiplerin kent girişinde durdurduğu araçlarda yapılan aramada da bir miktar uyuşturucu ele geçirdiği belirtildi.

Güncelleme - Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Güncelleme - Eskişehir'deki Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Şüpheliden 2'si Tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber