Eşsiz Kahraman Şehitlerimize ve Gazilerimize Çok Şey Borçluyuz

Eşsiz Kahraman Şehitlerimize ve Gazilerimize Çok Şey Borçluyuz

Vali Süleyman Tapsız Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen tören programına katıldı.

19 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 10.30'da Cumhuriyet Parkında gerçekleşen Gaziler Günü anma programına; Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bağırgan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Dr. Sezer Işıktaş, Mehmet Uğur Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi Başkanı Behiç Baş, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Karaman Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı.

 Cumhuriyet Parkındaki törenin ardından Vali Tapsız ve beraberindeki heyet, Karaman Muharip Gaziler Derneği ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

 Program, terör gazisi Devrim Kurtuluş Kanmaz'ın  evindeki ziyaretinin ardından, Polisevinde gazi ve aileleri ile şehit yakınları için verilen öğle yemeğiyle sona erdi.

 Yemekte bir konuşma yapan Vali Tapsız, "Öncelikle bütün gazilerimizin ve aileleri ile şehit yakınlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum.  Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi bir defa daha rahmet ve şükranla anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan gazi ve malullerimize de minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber