Faaliyetleri Tespit Edilen Deaş’li 4 Örgüt Mensubu Polis Tarafından Yakalandı

Faaliyetleri Tespit Edilen Deaş’li 4 Örgüt Mensubu Polis Tarafından Yakalandı

DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetleri tespit edilen 4 örgüt mensubu, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce yakalandı.

DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetleri tespit edilen 4 örgüt mensubu, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce yakalandı. 1 örgüt mensubu tutuklandı, 3 örgüt mensubu ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Tem ve istihbarat birimlerince yapılan çalışma yapıldı. Çalışmalar neticesinde; DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetleri tespit edilen 4 örgüt mensubu sabah saatlerinde yapılan operasyonla yakalandı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Irak uyruklu F.M.D.D. isimli 1 örgüt mensubu tutuklanırken 3 örgüt mensubu sınır dışı edilmek üzere İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber