Fatih Erbakan Karaman’da Konferans Verdi.

Fatih Erbakan Karaman’da Konferans Verdi.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Karaman’da konferans verdi.

Erbakan Vakfı Karaman temsilciliği tarafından düzenlenen program kapsamında Karaman’da temsilcilik bürosunu ve Merhum babası Necmettin Erbakan adına yapılan parkın açılışını yanan Dr. Fatih Erbakan akşam saatlerinde Yunus Emre konferans salonunda katılımcılara konferans verdi.
 
Siyonist faaliyetlerin özellikle orta doğuda yoğun bir şekilde boy gösterdiğini söyleyen Dr. Fatih Erbakan bu tehlikenin artık Türkiye’yi de ilgilendirdiğini söyledi. 
 
FETÖ/PDY örgütünün Müslüman halklar için çok büyük tehlike olduğunun altını çizen Dr. Fatih Erbakan, “ İzmir’de doğmuş büyümüş ve devletin bir imamı olarak görev yapan bir kişi öyle bir cemaat kuruyor ki, Amerika Parlamentosunda ki 120 Senatörden destek alabiliyor. Buna kimse masum bir şey diyemez. Bizim Bakanlarımız sabah akşam Amerika Parlamentosunda beklese 10 tane senatörden destek alamazken bu cemaat bu gücü nereden buluyor? Fethullah Gülen’in Amerika’ya yerleşmesinde kimlerin kefil olduğuna bir bakıyoruz ki; CIA nın Ortadoğu direktörü Graham Fuller adında ki ajan çıkıyor. Yusuf İslam adında ki İngiliz bir Müslüman’ın Londra da bir tane özel okulu var ve bu kişi Amerika topraklarına sokmuyorken öbür taraftan Fethullah Gülen’in 170 ülkede okulu var ve Persilvanya’da yıllarca ağırlanıyor işte onların ortaklığı böyledir.” Dedi. 
 
KIBRIS ELDEN GİDECEK
 
İsviçre'nin Cenevre kentinde gizli bir şekilde yapılmaya çalışılan Kıbrıs zirvesine değinen Erbakan vakfı genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kıbrıs’ın Rum yönetimine verileceğini söyledi. 
Adanın yeniden 1974 öncesi şartlara geri götürüleceğinin dikkat çeken Dr. Fatih Erbakan; “7-11 Kasım tarihleri arasında, İsviçre'nin Cenevre kentinde, gizli Kıbrıs zirvesi yapılacak. Adanın yeniden 1974 öncesi şartlara geri götürülmesi isteniyor. BM Genel Sekreteri Ban Ki Mon'un Kıbrıs özel danışmanının, ''Adada ki iki toplumun tekrar birleşmesine yönelik anlaşmanın, bu yıl sonuna kadar sonuçlanacak.'' Şeklinde ki ifadesi olayı net bir şekilde ortaya koyuyor.
Kıbrıs Rumlarına verilecek toprak tavizleri ön planda tutulmaktadır. Erbakan Hoca'nın 1974 Kıbrıs barış hareketinde, erken ateş kes istemeyişinin ısrarında ki haklılık ortaya çıkıyor.
Daha önce ki Annan planına Türkiye olarak destek vermemiz, Rumlarına taviz istemelerine zemin hazırlamıştır. Bu haftaki görüşmenin odak noktası, Türk tarafının toprak tavizi vermesi üzerine yoğunlaşacağı anlaşılmaktadır. Ayrıca Türk askerinin azaltılması ya da tamamen çekilmesi söz konusudur. Suriye ve Irak olayları devam ederken, ecdadın yadigârı Kıbrıs 'ın gündeme getirilmesi, felaket olacak adımların atılması çok manidardır. Şehit kanlarıyla alınan toprakları masa başında vermek ihanettir. Ayrıca Kıbrıs 'ın yeniden birleştirilip, Türklerin azınlığa düşmesi istenmektedir. Yani ada Rumların insafına yeniden bırakılmış olacaktır. Büyük zorluklarla savaşıp şehitler verdiğimiz,1974 Kıbrıs Zaferi ile elde edilen haklarımızın böyle bir tavizle elden çıkması asla kabul edilemez.” Dedi.
 
İSRAİL KABA KUVVETTEN ANLAR
 
İsrail’in ve Batının Ortadoğu’da ki saldırılarını sadece petrole dayandırmak yanlış bir tespit olur diyen Dr. Fatih Erbakan, Eğer bu şekilde olduğuna inanıyorsan o zaman sormak lazım Haclı seferleri olduğunda petrolle çalışan motorlar mı vardı da savaşlar oluyordu. 
Eğer Ortadoğuda sadece petroller için savaş yapılsaydı bu savaşların son 100 yıl içerisinde başlaması lazımdı. Hatta şuanda elektrikle üretilen araçlar var savaşların azalması lazımdı dedi.
Siyonizm’in Ortadoğu’da ki işgali için terör örgütleri kurduğunu ve bunları kullandığını söyleyen Dr. Fatih Erbakan;” Ortadoğu da DAEŞ-PKK-PJK-YPG-PYD-YPJ-GBF-SSF-GPU-SUP örgüt kurmuşlar adamlar alfabe de harf bırakmadılar. Bunların hepsi Petrol için değil Büyük İsrail’i kurmak için yapılıyor.” Dedi.
 
Dr. Fatih Erbakan’ın konuşmasının bitiminden sonra İl Temsilcisi Mustafa Sarı tarafından plaket takdim edildi. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber