Fatih Lisesi Önünde Feci Kaza

Fatih Lisesi Önünde Feci Kaza

Karaman’da yaşanan kazada kamyonet tipi araç okul duvarına çarparak durdu

Karaman’da saat 19:00 sularından yaşanan trafik kazası Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 157.sokak ve 360.sokakların kesiştiği Fatih Lisesi köşesinde meydana geldi.

İki kişinin bulunduğu 70 EE 406 plakalı araçla üç kişinin bulunduğu 70 FF 225 plakalı araç dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Her iki araçta da bulunan vatandaşların inşaat işleri ile uğraşan kişiler olduğu öğrenildi.

Kazada 157.sokaktan gelmekte olan araç 360.sokaktan gelen araçla çarpışmasıyla olduğu yerde ters dönerken, 360.sokaktan Fatih Lisesi istikametinde gitmekte olan araç hızıyla birlikte kaldırıma çıktı, okulun duvarına ve yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi.

Araçlardan birinde şoför yaralanırken diğerinde ise yolcu konumuna bulunan vatandaş yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri ile Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber