FATİH Projesinin Takibine Devam Edeceğiz

FATİH Projesinin Takibine Devam Edeceğiz

Karaman Habercisi Karaman’a yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti

Sakarya’dan Karaman’a atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu Karaman Habercisi olarak ziyaret ettik.

Ziyaret sırasında Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Balkaya ve şube müdürleri ile sohbet eden Kuntoğlu, Karaman’da eğitimin daha iyi seviyelere gelmesi için tecrübeli ve genç personeli değerlendireceklerini ifade etti.

FATİH Projesi hakkında Selman Çolak’ın sorularını yanıtlayan Kuntoğlu, projenin sadece tablet dağıtmaktan ibaret olmadığını, özellikle arka planında barındırdığı yenilikçi sistemler ile öğrenci veli öğretmen üçlüsünün diyaloğunu ve kaynaklara erişimini artıracağını ifade etti.

Karaman Habercisi olarak Kuntoğlu’na, hizmetlerinde muvaffakiyetler dileriz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber