Feci Kazada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Feci Kazada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ereğli Karaman karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında alınan bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Ereğli’den Karaman istikametinde ilerleyen 42 YK 519 plakalı otomobil Böğecik köyü kavşağında kamyonla çarpıştı.
Olayın ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Recep Bakırcı (42) yönetimindeki 42 YK 519 plakalı otomobil 51 DS 410 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Meydana gelen feci kazada adeta can pazarı yaşanırken karı koca oldukları belirtilen 2 kişi ile bir çocuğun yaralandığı, otomobil şoförünün ise yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kazada otomobil sürücüsü Recep Bakırcı olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki Berat bakırcı ve Filiz Bakırcı yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen Ambulanslar ile Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tali yoldan ana yola çıkan otomobil kazada kullanılamaz hale geldi.

28828814_885295668330290_688269222188565038_o.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber