Fener Mahallesinde Yağmur Suyu Çalışması

Fener Mahallesinde Yağmur Suyu Çalışması

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın yağmur suyu alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın yağmur suyu alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şubat ayı ortalarında yapımına başlanan "Fener Mahallesi Yağmursuyu İnşaatı Yapım İşi" hızla ilerliyor. Çalışmaların Mayıs ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Fener Mahallesi ve Tekelioğlu Caddesi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan yağmur suyu alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yatırım bedeli 1 milyon 150 bin TL olan iş kapsamında bölgenin yağmur suyu sorunu çözülüyor.

Fener Mahallesi Yağmur Suyu Projesi'nde kullanılacak 420 metre uzunluğundaki betonarme borunun 300 metresinin, 600 milimetre çapındaki 600 metrelik koruge borunun ise 200 metresinin imalatı tamamlandı. Yaklaşık 1.5 kilometrelik drenaj hattı çalışması ile Fener Mahallesi ve Tekelioğlu caddesinde yağmur suyu sorun olmaktan çıkacak. Çalışmaların Mayıs ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fener Mahallesinde Yağmur Suyu Çalışması

Fener Mahallesinde Yağmur Suyu Çalışması

Fener Mahallesinde Yağmur Suyu Çalışması

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber