FETÖ Şüphelisi 14 Kişi Adliyede

FETÖ Şüphelisi 14 Kişi Adliyede

Karaman’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik devam eden operasyonlar kapsamında 14 şüpheli adliyeye sevk edildi.

7 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Yapılan operasyon Karaman, Konya, Mersin, Ankara, Antalya, Çankırı ve Diyarbakır’da belirtilen adreslere eş zamanlı baskınla yapılmıştı.
Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yapılan şafak
operasyonuyla içlerinde polis, asker ve öğretmen de bulunan 23 zanlıyı yakalama çalışmaları başlamıştı.

14 KİŞİ YAKALANDI

Bugün ise geçtiğimiz günlerde Karaman merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonun ardından yakalanan 14 FETÖ şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından Karaman Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin örgütün haberleşme ağı olan ByLock’u kullandıklarıda edinilen bilgiler arasında..

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber