Filede Şampiyon İstiklal Ortaokulu

Filede Şampiyon İstiklal Ortaokulu

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakaları dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda renkli görüntülere sahne olan okullar arası yıldızlar voleybol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde 14 okuldan yaklaşık 140 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Yaklaşık bir hafta boyunca devam karşılaşmalarda filede heyecanlı maçlara imza atan öğrenciler sporseverlere unutamayacakları bir hafta yaşattı.

Karaman ili voleybol hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda il birinciliği için ter döken öğrenciler Karaman’ı grup müsabakalarında temsil edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin bu heyecanına ortak olan arkadaş grupları ise özellikle yarı final ve final müsabakalarında tribünlerde yerlerini alarak tezahüratlarıyla arkadaşlarına destek oldular.

Heyecan dolu geçen bir hafta sonunda kızlar kategorisinde şampiyonluk ipini İstiklal Ortaokulu göğüslerken, Özel Babaoğlu Ortaokulu ikinci, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu üçüncü, 100. Yıl Ortaokulu ise dördüncü olma başarısı gösteren takımlar oldu. Erkekler kategorisinde ise İbrahim Bey Ortaokulu birinci, İstiklal Ortaokulu ikinci, Sudurağı Ortaokulu üçüncü, Özel Babaoğlu ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu. Müsabakaların tamamlanmasının ardından kategorilerinde birinci olma başarısı gösteren takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber