Firmalara Rekabet ve Yenilikte İlaç Gibi Paket

Firmalara Rekabet ve Yenilikte İlaç Gibi Paket

Avrupa Birliği, 2014-2020 yılları arasında AB bütçesinden finanse edilmekte olan IPA II programı çerçevesinde fon sağlayarak Türkiye ekonomisini desteklemeye devam etmekte.

Avrupa Birliği, 2014-2020 yılları arasında AB bütçesinden finanse edilmekte olan IPA II programı çerçevesinde fon sağlayarak Türkiye ekonomisini desteklemeye devam etmekte.

RYSOP 2014- 2020, şu anda kapanış aşamasına yaklaşmakta olan Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı 2007-2013’nın devamı niteliğinde.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AB Mali Programları Daire Başkanlığı, RYSOP 2014-2020 için Program Otoritesi ve Program çerçevesinde imzalanan tüm sözleşmeler için Sözleşme Makamı durumunda.

Bu proje teklif çağrısının genel hedefi Eylem 2 ile uyumludur ve kamu özel ortaklığı (üniversite sanayi

işbirliğini de kapsamak fakat bununla sınırlı olmamak kaydıyla) ve KOBİ’lerin yenilik yönetim kapasitelerini geliştirmek yoluyla Bilim, Teknoloji ve Yenilik alanına sanayinin katılımını artırarak ulusal yenilik ekosisteminin işlevselliğini artırmak şeklinde.

“Rekabetçilik Ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı Proje” Çağrısı ile alakalı bilgi dökümanı için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber