Genç Adamdan Acı Haber Geldi

Genç Adamdan Acı Haber Geldi

Karamanlı Yunus Emre Amansız Hastalıkla Mücadelesinde Umudunu Hiç Yitirmedi

Karaman'da acı haberi Alaaddin Şen paylaştı;

"Allah rahmet eylesin köylülerimizden bozkandak köyünde ikamet eden hüseyin özenin oğlu (Yunus Emre özen) 24 vefat etmiştir cenazesi bozkandak köyünden kaldırılacaktır cenazenin Ankaradan gelecek olmasından dolayı defnedileceği saat netlesince duyrulacaktır allah rahmet eylesin yakınlarının başı sagolsun rabbim sabırlar versin"

Duygularını paylaşan Mehmet Baştuğ;

"TOKİ Anadolu Lisesi'nden öğrencim Yunus Emre Özen in vefat ettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Hal ve hareketleriyle, çalışkanlığı, efendiliği ile örnek bir öğrenciydi. Dirayetliydi ve kararlıydı. En son "yeneceğim seni " demişti ama bu sefer olmadı be Yiğidim. Takdiri ilahi...Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerinin başı sağolsun." dedi.

ymere.jpg

yemrer2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber