Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor

Gençlik Çanakkale Ruhuyla Yürüyor

 MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı: "Pazar Günü Bütün Genç Kardeşlerimi İstasyon Meydanına Bekliyorum."

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları tarafından Zafer Yürüyüşü ve Kahramanlık Türküleri Konser Etkinliği düzenlendi.

İstasyon Meydanından saat 15.00’de Mehter Takımı eşliğinde başlayacak olan Zafer Yürüyüşü Aktekke Meydanına kadar devam edecek. Aktekke Meydanında Kahramanlık Türküleri konseri eşliğinde davetlilere hoşaf-ekmek ikramında bulunulacak.

Başta gençler olmak üzere vatandaşların yoğun bir katılım göstermesi beklenen programa tüm halkımızın davetli olduğunu belirten MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı;

“ Büyük Zaferin yıldönümünde Çanakkale ruhuyla Zafer Yürüyüşü yapmak ve kahramanlık türkülerine eşlik etmek için gençlerimizle bir araya geleceğiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, bu değerleri nesilden nesile aktarmak bizim milletimizin en güzel hasletlerindendir. İnşallah bu tür etkinlikleri önümüzdeki dönemde de sık sık gerçekleştireceğiz. Ben başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm hemşehrilerimi yürüyüş için İstasyon Meydanına, kahramanlık türkülerimizi hep birlikte söylemek için de Aktekke Meydanına davet ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

thumbnail_canakkale-yuruyusu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber