Gençlik Merkezi Standına, Karamanlılardan Yoğun İlgi

Gençlik Merkezi Standına, Karamanlılardan Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde ''Merkezimde Ramazan'' sloganı ile başlattığı Ramazan ayı etkinlikleri Karaman Gençlik Merkezi bünyesinde çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Merkezimde Ramazan” etkinlikleri, eski Devlet Hastanesi Bahçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Gençlik Merkezi Müzik Kulübü öğrencilerinin ilk gün performansıyla başlayan etkinlikler El Sanatları Kulübü kaligrafi öğrencilerinden Mehmet Özkaya’nın kaligrafi sanatı, El Sanatları Kulübü öğrencilerinin ebru çalışması ve Aşkın Def Grubu İlahi Dinletisi ile devam etti.

İftardan sonra başlayan etkinliklere gençlik merkezi standını ziyaret eden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliklerin ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Eski Devlet Hastanesi Fuar alanında başlattığımız “Merkezimde Ramazan” etkinlikleri gençlik merkezi üye gençlerimizin düzenlediği çeşitli programlarla devam ediyor.

Büyük bir beğeni alan etkinliklerimize halkımız yoğun ilgi gösterirken gençlik merkezi bünyesinde neler yaptığımızı, hangi faaliyetleri yürüttüğümüzü vatandaşımız bire bir görme imkanı buluyor.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerimize tüm Karaman halkımızı ve gençlerimizi bekliyoruz’’ dedi.

genclik-merkezi-standi.ic.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber