'Genel Kurulda Eksiksiz Olalım, Gücümüze Güç Katalım'

'Genel Kurulda Eksiksiz Olalım, Gücümüze Güç Katalım'

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Genel Kurul çalışmaları çerçevesinde İsmil ve Çumra’da çiftçilerle buluştu.

Burada üreticilere seslenen Başkan Recep Konuk, üreticilerden 16 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’a katılmalarını istedi.

18 yıldır emaneti taşıdığını ve 18 yıldır insanların doğduğu yerde doyması için çalıştığını vurgulayan Recep Konuk, Konya’nın köylerinin Anadolu coğrafyasında iş güç kaygısıyla en az göç veren dolayısıyla Konya’nın köylerinin Anadolu’da en az, evlat, eş dost akraba hasreti çeken köyler olduğunu, bunda Konya Şeker’in yaptığı yatırımlarla hem doğrudan istihdam imkânını arttırmasının hem de tarlaya iş bulmasının etkisinin büyük olduğunu söyledi.

BAŞKAN RECEP KONUK COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 16 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 65. Olağan Genel Kurul’u çalışmaları çerçevesinde İsmil ve Çumra’da çiftçilerle bir araya geldi.

Konvoyla karşılandığı İsmil’de üreticilere seslendikten sonra Çumra’ya geçen Başkan Recep Konuk, Çumra’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Çumra girişinde yolu kesen Çumralılar, halaylarla, davul zurna eşliğinde Başkan Recep Konuk’u karşıladılar ve kurban keserek dua ettiler. Sporcuların da katıldığı karşılama töreninde öğrenciler Başkan Recep Konuk’a çiçek takdim etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın...

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber