Geziyorum, Şehrimi Tanıyorum

Geziyorum, Şehrimi Tanıyorum

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan kültürel etkinlikleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Rifat Özkan toplumun her kesimine yönelik çalışmaları şehre kazandırma noktasında ara vermiyor. Bu kapsamda 10-16 yaş arası çocuklar için “Geziyorum, Şehrimi Tanıyorum” projesi başlatılıyor.

“Geziyorum, Şehrimi Tanıyorum” projesi ile Niğde’nin değerlerini gelecek nesillere aktarmak ve kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırmak için önemli bir rol üstlendiklerini ifade eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Şehrimi Tanıyorum kültür gezimiz ilimizde yaşayan ve tarihi dokuyu yakından görüp tanımak isteyen çocuklarımız için düşünülmüş bir proje. Gezilere katılarak, Gümüşler Kasabasındaki Manastır’dan, Kemerhisar’daki Su kemerlerimize, Çamardı’daki Emli vadimize kadar tarihi yerlerimiz hakkında daha kapsamlı bir bilgiye sahip olacak gençlerimiz edindikleri bilgileri daha geniş çevrelere ulaştıracaklar. Böylelikle Niğde’nin tarihi değerleri ve kültürel özellikleri geniş kitlelere ulaştırılırken şehrimizin tanıtımı noktasında da önemli bir adım atmış olacağız” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber