Gıda Mühendisliği Öğrencileri Projelerini Sergilediler

Gıda Mühendisliği Öğrencileri Projelerini Sergilediler

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümü öğrencilerinin lisans bitirme tezleri posterlerle sergilendi.

Açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Üner, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Köklü ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kayabaşı ile Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Yağcı'nın yaptığı sergide öğrencilerin tez çalışmaları ve proje ürünleri tanıtıldı.

Gıda Mühendisliği öğrencilerinin TÜBİTAK destekli projelerine de yer verilen sergide TÜBİTAK'ın bu yıl düzenlediği ve sadece öğrencilerin katıldığı "2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik" yarışmasına katılım hakkı kazanan "Yulafla Katkılanmış Ekstrüde Mısır Çerezinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi" konulu proje de ziyaretçilerle paylaşıldı. Ayrıca tezler arasında yer alan; sürülebilir et, katkısız köfte, organik cips, süt reçeli gibi birçok ürün ziyaretçiler için tadıma sunuldu.

Gıda Mühendisliği Öğrencileri Projelerini Seriledi

Gıda Mühendisliği Öğrencileri Projelerini Seriledi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber