Gri Koç Karaman'da Öğrencilerle Buluştu

Karaman'da "YKS'yi Kazandıracak Taktikler" Konulu Seminer Düzenlendi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Karamanlı öğrencilere “Griden Beyaza YKS’yi Kazandıracak Taktiler” isimli seminer düzenlendi.

KTO Karatay Üniversitesi tarafından, üniversiteli olma yolunda olan Karamanlı öğrenciler için Gökhan Müftüoğlu namıdiğer Gri Koç’la “YKS’yi Kazandıracak Taktikler” konulu seminer düzenlendi.
Karamanlı Öğrencilerin Yoğun İlgisi Kültür Merkezi’ni Doldurdu

Lütfi Elvan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen seminere, Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü’nü temsilen protokol, çok sayıda öğrenci, veli ve basın mensupları katıldı.

YKS’yi Kazandıracak Önemli Taktikler Verildi

Gökhan Müftüoğlu, YKS’de nasıl başarılı olunur, kalan zamanda nasıl ders çalışılır, üniversite mi bölüm mü, geleceğin meslekleri neler gibi soruların cevabını yoğun katılımlı geçen programda lise ve mezuna kalan öğrencilere anlattı.

Gri Koç’tan İmzalı Kitap

Program, soru cevap bölümü ve plaket takdiminin ardından Gökhan Müftüoğlu’nun yazmış olduğu “Griden Beyaza Başarmak İsteyen Bütün Öğrencilere” isimli kitabını imzalamasıyla sona erdi. Ayrıca programa katılan öğrenciler arasından çekilen kurada, şanslı öğrencilere de kitap hediye edildi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber