Güreşte Karaman'ın Gururu Oldular

Güreşte Karaman'ın Gururu Oldular

KMÜ Mezunu Milli Güreşçiler Başarıya Doymuyor

Milli sporcu Taha Akgül, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında 10'uncu kez Avrupa şampiyonu oldu.

KMÜ’lü Milli Sporcu Taha Akgül, 10. Kez Avrupa Şampiyonu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan mezun olan milli güreşçi Taha Akgül, altın madalyanın sahibi oldu.

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 125 kiloda mücadele eden milli güreşçi Akgül, finalde Gürcü rakibi Geno Petriashvili'yi 9-4 mağlup ederek 10’uncu kez Avrupa şampiyonluğunu elde etti.

KMÜ’lü Soner Demirtaş Avrupa Üçüncüsü Oldu

Ayrıca KMÜ mezunu bir diğer milli sporcumuz olan Soner Demirtaş ise Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası serbest stil 74 kilogramda bronz madalya kazanarak Avrupa 3’üncüsü oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, “Üniversitemiz mezunu milli güreşçilerimiz Taha Akgül ve Soner Demirtaş, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında yine bizleri gururlandırdılar. Milli sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

hj1-1.jpg

hj1-2.jpg

hj1-3.jpg

hj1-4.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber