Hakim Olmaya Değil Hadim Olmaya Talibiz

Hakim Olmaya Değil Hadim Olmaya Talibiz

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin "Hakim Olmaya Değil Hadim Olmaya Talibiz".

AK Parti Karaman Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmalarını tam kadro sürdürüyor. Hafta sonu Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser’in de katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı ile seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Şahin;

“İl başkanımızın himayelerinde oluşturduğumuz Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek destek veren Milletvekillerimizle birlikte, kutlu yürüyüşümüze teşkilat olarak her geçen gün daha emin adımlarla devam ediyoruz. ‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle çıktığımız bu yolda inanıyoruz ki 31 Mart akşamıyla birlikte şehrin emini, hemşehrilerinin de hadimi olacağız” dedi. 

Hafta sonu mesailerini çarşı esnaflarına gerçekleştirdikleri ziyaretlere ve ev toplantılarına ayırdıklarını ifade eden Şahin;

“Esnaflarımızın yaklaşımı ve teveccühleri bizi daha da şevklendirmek de. Bize evlerinin kapılarını açan hemşehrilerimizin içtenliği ve samimi tavırları da göstermekteki biz nasıl Karaman’a inanmışsak, hamdolsun Karaman’da bize inanmış diyerek sözlerini tamamlarken, seçim çalışmaları arasında yaşanan birkaç ilginç olayda güne damgasını vurmuş oldu.

Başkan Adayı Şahin, öncelikle Rabia Dilay isimli bir kız öğrencinin sürpriziyle karşılaştı. Seçim Çalışmaları sırasında önlerini kesen Dilay, Şahin’e kendisiyle ilgili yapmış olduğu bir karakalem çalışması hediye etti. Hayli duygulanan Şahin bu jest karşısında Dilay’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber