Halil Yılmaz Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Halil Yılmaz Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Karaman Baro Başkanı ve MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz’ın yeğeni hayatını kaybetti.

Karaman’da dün yaşanan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayan Halil Yılmaz kaldırıldığı hastanede yoğun kan kaybından hayatını kaybetmişti.

Aslen Karamanlı olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan İbrahim ve Hanife oğlu Halil Yılmaz (25) Oktay Yılmaz’ın yeğeni idi.

Karaman’da bugün öğle namazına müteakip musallada kılınan cenaze namazı sonrası Yılmaz’ın cenazesi Karaman Şehir mezarlığında defnedildi. Cenaze namazına Milliyetçi Hareket Camiasından, Karaman Ticaret ve Siyaset Camiasından çok sayıda isim katılırken Yılmaz’ı son görevde arkadaşları yakınları ve Karamanlılar yalnız bırakmadı.

basliksiz-1-150.jpg

Karaman İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci’nin kıldırdığı namaz sonrası Yılmaz’ın cenazesi omuzlarda mezarlığa götürüldü.

Karaman Habercisi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Baro Başkanı ve MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz’ın yeğeni vefat etti

Karaman Baro Başkanı ve MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz’ın yeğeni vefat etti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber