Halk Bankası Karaman Şubesi Yeni Yerinde

Halk Bankası Karaman Şubesi Yeni Yerinde

Karaman Habercisi olarak Halk Bankası Karaman Şubesini Yeni Yerinde Ziyaret Ettik

Karaman Habercisi Selman Çolak Halk Bankası Karaman Şube Müdürü Muzaffer Takar’a yeni hizmet binası açılışı sonrası yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Hayırlı olsun temennisi ardından Karaman Şube Müdürü Muzaffer Takar bazı bilgiler aktardı;

“Türkiye Halk Bankası A.Ş. Karaman Şubesi, 07 Mart 2022 Pazartesi günü itibariyle, Ali Şahane Mahallesi 1.İstasyon Caddesinde Şimşek Plaza’da (Aktekke Civarı, Hacı Beyler Cami Karşısı) adresine taşınmıştır. 

Yeni konsept ile yapılan hizmet binamızda, daha ferah bir ortamda tüm Karaman halkına, esnaflarımıza, KOBİ/ Ticari ve bireysel müşterilerimize bankacılık ürün ve hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. 

Özellikle son dönemde yoğun rağbet gören Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, Dövizden Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, tasarruf sahiplerinin fiziki altınlarının ekonomiye kazandırılmasını sağlayan, KAD-SİS Kuyumcu Değerleme Sistemi Altın hesabı ve Kadın Girişimci Destek Paketi gibi ürünlerimizde cazip fırsatlar bulunuyor.

Müşterilerimiz tarafından talep edilen kiralık kasa hizmeti için kapasite artışına gidilerek bütün taleplerini karşılıyoruz. Karaman halkına modern bankacılığın gerektirdiği müşteri odaklı, kalite ve hızın ön planda olduğu şekilde ürün ve hizmetlerimizi yeni hizmet lokalinde de sunmaya devam edeceğiz. Yeni hizmet binamızın Karamanlı hemşerilerimize ve tüm müşterilerimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz. ‘’dedi.

karamanhalkbank-10.jpg

karamanhalkbank-9.jpg

karamanhalkbank-1.jpg

karamanhalkbank-2.jpg

karamanhalkbank-3.jpg

karamanhalkbank-4.jpg

karamanhalkbank-5.jpg

karamanhalkbank-6.jpg

karamanhalkbank-7.jpg

karamanhalkbank-8.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber