Halk Günü Toplantısı Yapıldı 14.02.2020

Halk Günü Toplantısı Yapıldı 14.02.2020

Vali Fahri Meral, halk gününde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.


Vali Fahri Meral, halk gününde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
 
14 Şubat 2020 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ toplantısında Vali Fahri Meral, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları bire bir dinledi. Toplantıda vatandaşların sorun ve taleplerine yönelik hazır bulunan kurum amirleriyle birlikte çözüm ve takip konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Vali Fahri Meral’in başkanlığında yapılan Halk Günü Toplantısında, Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Şevket Sarıkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Vekili Eyüp Duru, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün hazır bulundular.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber