Halk Günü Toplantısında Vatandaşların Sorun ve Talepleri Dinlendi

Halk Günü Toplantısında Vatandaşların Sorun ve Talepleri Dinlendi

Valiliğimiz tarafından her ay düzenlenen Halk Günü Ocak ayı toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri halk günü toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla tek tek görüşerek sorun ve taleplerin çözümü konusunda kendisinden destek isteyen vatandaşlarımızı dinleyen Vali Fahri Meral, vatandaşların sorun ve taleplerinin incelenmesi ve gerekli araştırmaların yapılarak çözümü konusunda çalışmaların titizlikle takip edileceğini belirtti. 
 
10 Ocak 2020 Cuma günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Evren Çakır, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk, İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Çalışma ve İş Kurumu Müdür V. Şevket Sarıkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür V. Eyüp Duru, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün ve vatandaşlar katıldı.

dsc_5702.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber