Hani Orada Bir Köy Vardı Ya!

Hani Orada Bir Köy Vardı Ya!

Karaman Merkeze bağlı Madenşehri köyünde yıllardır süregelen yer sorununun çözümü ile ilgili gelişme yaşandı

Yeni yerleşim yeri İmar Planının Karaman İl Genel Meclisinde onaylanmasının ardından son aşamada Parselasyon Planı da Karaman İl Encümeni tarafından onaylandı ve 21.01.2019 tarihi itibari ile Madenşehri Köyü Muhtarı Durmuş Ali Demir tarafından askıya çıkarıldı. 

Bir ay sürecek askı süresinin ardından tapular Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından tescil edilecek ve ardından var olan 85 adet parsel hak sahiplerine dağıtılacak.

Yıllardır süregelen yerleşim yeri sorununun çözülmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirmek adına İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar’ı ziyaret eden Madenşehri Muhtarı Durmuş Ali Demir: “ Başta Sayın Valimiz Fahri Meral olmak üzere, Milletvekillerimiz Sn.Dr.Recep ŞEKER’e, Av.Selman Oğuzhan Eser’e, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er’e, İl Genel Meclisi Başkanımız Adem Kapar’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez’e, İl Genel Meclisi Üyelerimize ve bu konuda emeği geçen herkese köyüm adına teşekkür ediyorum.” dedi.

maden-sehri.jpg
  
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber