Hasımların Karşılaşması Kanlı Bitti

Hasımların Karşılaşması Kanlı Bitti

Dün Cuma namazı sonrası yaşanan kavgada Karaman’da iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Dün Cuma namazı sonrası polis ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirmek üzere Yeşil Camii yanında bulunan bir adrese hareket ettiler.

Ekipler olay yerine geldiklerinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Abdullah D. Ve Recep G. yi kavga ederken buldu.

İddiaya göre Abdullah D. ve Recep G. isimli hasımlar 302 ve 306 nolu sokakların kesiştiği alanda karşılaşınca tartışmaya ve birbirlerini tartaklamaya başladılar. Abdullah D. üzerinde bulunan kurusıkı tabanca ile yere ateş ederek Recep G. yi korkutmak istedi. Kavgada her ikisi de kafasından yaralanan hasımlar 112 ekipleri tarafından ayrı ayrı hastanelere götürülürken polis olay yerinde bulduğu tabanca ve bıçağa el koydu.

Kavga ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber