Hastaneye Gelen Yaralı Yakınları Birbirine Girdi

Hastaneye Gelen Yaralı Yakınları Birbirine Girdi

Karaman’da otomobil ile şarjlı motosikletin karıştığı kazada iki çocuk ölümden döndü

Karaman’da ikindi saatlerinde İbrahim Öktem Caddesi üzerinde mezarlık girişine yakın bir noktada meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk yaralandı.

Kaza, İbrahim Öktem Caddesi üzerinden 1903 nolu sokağa girmek üzere olan Muhammed Çolpan idaresindeki 70 AY 185 plakalı otomobil  ile Duran Elmas idaresinde olduğu iddia edilen elektrikli motosiklet ile tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpışmasıyla meydana geldi.

basliksiz-2-035.jpg

Kazada motosiklette bulunan Duran Elmas (14)  ve yolcu konumundaki Murathan Tezcan (11) yaralandı.

Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri burada yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Karaman Devlet Hastanesine götürdü.

Kaza sonrası bir müddet trafiğe kapanan 1903 nolu sokak trafik ekiplerinin çalışmaları sonucu normale döndü.

Kazayı haber alıp hastaneye giden yaralı yakınları arasında bir anda sözlü münakaşa ve arbede yaşandı. Hastaneye gelen polis ekipleri tarafları yatıştırarak tedbir aldı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ederken yaralı çocukların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Karaman'da Trafik Kazası

Karaman'da Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber