Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük

81 ilde hayata geçirilen proje Karaman’da da uygulanıyor

Kurban Bayramı öncesi alınan tedbirler doğrultusundan tatil süresince yaşanabilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın projelendirdiği ve 81 ilde hayata geçirilen "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi Karaman’da uygulanmaya başlandı.

Proje kapsamında İsmet Paşa Caddesi üzerindeki Aktekke Kent Meydanı kavşağında trafik polisleri tarafından denetim yapıldı. Denetimlere gönüllü çocuklar da katıldı.

Uygulama kapsamında içinde çocuklu ailelerin bulunduğu ve emniyet kemeri takmayan araçlar durduruldu. Ekipler tarafından araçlarda bulunan çocuklara proje hakkında bilgi verildi. Uygulamaya dahil olan çocuklar da sürücülere broşür ve Karaman Şoförler odasının hazırladığı içerisinde bayram şekeri bulunan kutu hediye etti. Uygulamada vatandaşlar trafik polislerine teşekkür etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum