Havaya Ateş Açan Şüpheli 2 Tabancayla Suçüstü Yakalandı

Havaya Ateş Açan Şüpheli 2 Tabancayla Suçüstü Yakalandı

Aksaray'da ruhsatsız tabancayla havaya ateş açan ve kendini videoya çektiren şahıs devriye atan jandarma ekiplerine suçüstü yakalandı.

Aksaray'da ruhsatsız tabancayla havaya ateş açan ve kendini videoya çektiren şahıs devriye atan jandarma ekiplerine suçüstü yakalandı. Üzerinde 2 ruhsatsız tabanca çıkan şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkez ilçe sorumluluk bölgesinde devriye atan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şubesi ekipleri arazide silah sesleri duydu. Aracın far ve tepe lambalarını söndürerek bölgeyi taramaya başlayan jandarma ekipleri bir süre sonra havaya tabanca ile ateş açan şahsı suçüstü yakaladı. Havaya ateş açarken kendini arkadaşına videoya çektiren S.C.U. isimli şahsın üzerinde Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken şahıs gözaltına alındı. 2 ruhsatsız tabancaya jandarma ekiplerince el konulurken İl Jandarma Komutanlığına götürülen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Havaya Ateş Açan Şüpheli 2 Tabancayla Suçüstü Yakalandı

Havaya Ateş Açan Şüpheli 2 Tabancayla Suçüstü Yakalandı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber