Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun

Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen “Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun” projesine destek verdi.

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından kitap okumada farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen “Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun” projesi, kamu kurum ve kuruluşlardan destek görmeye devam ediyor. Proje kapsamında Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, gençlik liderleri ve gönüllü gençleri makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, gönüllü gençlerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Etkinliğin ardından, gönüllü gençlerle sohbet eden İl Müdürü Ali Osman Bebek, proje hakkında Gençlik Merkezi Müdürü Gezen’den bilgi aldı.

Karaman’da Gençlik Merkezi’nin imkanlarından tüm öğrencilerin yararlanmasını istediğini belirten İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize kapılarımız sonuna kadar açık. Gençlik Merkezimiz tarafından hayata geçirilen proje ile içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerimizin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olmak, kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmeleri hedefliyoruz. Bizlerde gençlerimizin gelecek hayatlarına güzel bir alışkanlık bırakmak amacıyla bu projeye destek verdik. Şuana kadar gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz de ilimizin faklı noktalarında gençlerimize ulaşarak kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Farkındalık oluşturmak adına yürütülen bu projede çocukları kitaplarla buluşturarak her yerde kitap okunabileceği anlayışını vurgulamaya çalışacağız” dedi.

img_4399.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber