Hayati Kısacık'tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Hayati Kısacık'tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Müdürü Kısacık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Bu bakımdan ülkemizde de sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmaktadır. İnsanların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için fedakârca çalışan doktorlar, toplumumuzun inandığı, her zaman değer verdiği saygın kişilerdir.

Bugün gelinen noktada deneyim ve birikimleriyle, alanındaki gelişmeleri yakından izleyerek kullanan doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.’’dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber