Hayati Kısacık'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Hayati Kısacık'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kısacık mesajında,’’ Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur. En büyük dileğimiz; kadınlarımızın toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri, bilimde, sanatta, kısacası her alanda daha etkin olabilmeleridir.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, gelecek nesillerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan annelerimizin ve tüm kadınlarımızın ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber