Hayvan Pazarında Kurban Bayramı Böyle Karşılandı

Hayvan Pazarında Kurban Bayramı Böyle Karşılandı

Karaman Valisi Vali Fahri Meral,  ve beraberindeki heyet bayram öncesi Yeni Şehir Stadyumu karşısında kurulan kurban pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bayram öncesi gerçekleştirilen hayvan pazarı incelemelerinde kurbanlık hayvanlarla ilgili alınan tedbirler ile pazarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınan tedbirler konusunda yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, pazarda alım satım yapan vatandaşlar ve besicilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Ziyaret ve incelemeleri sırasında Vali Meral, hem satış yapan hem de kurban almak için pazarda bulunan vatandaşlara hayırlı alışverişler temennisinde bulunurken bayram nedeniyle kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek bayramlarını tebrik etti.
 
Pazarı gezerken yanına gelen bir vatandaş Vali Meral’den kurban pazarlığı konusunda yardım istedi. Bunun üzerine Vali Meral, alıcı ve satıcı arasında yaşanan pazarlığa aracılık ederek anlaşmalarını sağladı.
 
Vali Fahri Meral’in 09 Ağustos 2019 Cuma günü gerçekleştirdiği hayvan pazarı incelemelerine, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Müftü Vekili Sırrı Fuat Ateş, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Abdullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Kazım Gücüyener ve Mahmut Güventürk eşlik etti.

Karaman Kurban Hayvan Pazarları

Karaman Kurban Hayvan Pazarları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber