HB Waffle’dan Personel Eğitimine Destek

HB Waffle’dan Personel Eğitimine Destek

İşletme Personeli İçin Diksiyon Eğitimi

Kurumsallaşma yolunda emin adımlar atan HB Waffle, aynı zamanda personelinin güler yüzlü ve müşterileri ile iyi iletişim kurabilmesi konusunda özel çalışmalar yapıyor.

Etkili İletişim konusunda çalışmalar yapan ve aynı zamanda Karaman Habercisi yazar kadrosunda olan Hüseyin Kaplan tarafından işletme personeline geçtiğimiz günlerde diksiyon eğitimi verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İşletmeci Hüseyin Büyük; “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini daha da artırmak için tüm çalışanlarımıza "diksiyon ve etkili iletişim" eğitimi verdik" dedi.

Eğitim Danışmanı ve Diksiyon Eğitmeni Hüseyin Kaplan ise, eğitimin oldukça verimli geçtiğini, personellere ses eğitimi, beden dili, doğru Türkçe kullanımı, etkili iletişim stratejileri, iş yerinde görgü ve etik kuralları konusunda bilgiler verildiğini söyledi.

hbwaffle-(2).jpeghbwaffle-(1).jpeg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum