Hedef 100 Bin Ton Asfalt

Hedef 100 Bin Ton Asfalt

Başkan Çalışkan; “Bu Yıl Hedefimiz En Az 100 Bin Ton Asfalt”dedi.

Karaman Belediyesi, mevsim şartlarının üst yapı çalışmalarının yapılmasına elverişli hale gelmesi ile asfalt yol ve kaldırım çalışmaları için hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı açıklamada; “Bu yıl en az 100 bin ton asfalt sermeyi hedefliyoruz” dedi.

Karaman Belediyesi bir yandan şehrin çehresini değiştiren yatırımlar yapmanın yanı sıra bir yandan da mevsim şartlarının asfaltlamaya uygun hale gelmesi ile hazırlıklarına başladı. Karaman Belediyesi bu yıl alt yapısı tamamlanan mahalleler başta olmak üzere il genelinde birçok noktada asfaltlama ve kaldırım çalışmaları yürütecek. Asfaltlama çalışmaları, özellikle geçen yıl doğalgaz çalışmalarına başlanan ve bu yıl devam eden Şeyh Edebali, Sümer, Larende ve Yenişehir Mahallelerinde ağırlıklı olarak sürdürülecek. Kendi asfaltını üreten belediye asfalt yol çalışmalarında önemli ölçüde avantaj sağlıyor.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Karaman Belediyesi olarak son yıllarda asfalt üretimi ve yol kaldırım çalışmalarında büyük bir atılım gerçekleştirdik. Kurmuş olduğumuz asfalt üretim tesisinde ihtiyacımız olan malzemeyi oldukça ucuza mal ediyoruz. Ayrıca satın aldığımız asfaltlama araçlarımız ile de bu alanda önemli avantaj sağlıyoruz. Asfalt kazıyı araçlarımız sayesinde eskiyen malzemeyi kazıyarak şehrin muhtelif yerlerinde kullanabiliyoruz. Bu yıl için hedefimiz en az 100 bin ton asfalt üretip sermek. Yürüttüğümüz bu çalışmalar sayesinde standardı yüksek kaliteli ve modern yollar yapıyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber