Hem Su Dağıttılar Hem Dua Ettiler

Hem Su Dağıttılar Hem Dua Ettiler

Karaman Merkez Şehit Polis Hakan Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Dünya Su Günü münasebeti ile sıra dışı bir etkinliğe imza attılar.

Okul Müdür yardımcısı Mehmet Üzüm eşliğinde çarşıya çıkarak kendi harçlıkları ile almış oldukları poşet dolusu suları yol güzergâhında karşılarına çıkanlara dağıtarak suyun ne denli önemli olduğunu anlattılar. Ayrıca su ikram ettikleri kişilere “Su Gibi Aziz Olasınız “ diyerek dua etmeyi de ihmal etmediler.

Müdür Yardımcısı Mehmet Üzüm; Amaçlarının “Su Gibi Aziz Ol” duasının giderek unutulduğu günümüzde suyun Cenabı Allah tarafından bize karşılıksız olarak ikram edildiğini ve bizlerden de su gibi mütevazı ve haddini bilenlerden olmamızı, karşılık beklemeksizin iyilik ve güzellik yapmamızı istediğini söyledi. Karşılarında ilk kez bu şekilde bir manzara ile karşılaşan karaman halkı bu anı ömür boyu unutmayacaklarını söylerken, mutlaka biz de bir iyilik yaparak çocukların bu güzel hasletlerini karşılıksız bırakmayacağız diyerek memnuniyetlerini dile getirmiş oldular. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber