Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da, okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası küçükler hentbol il birinciliği müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu'nda oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen küçükler hentbol il birinciliği müsabakaları zorlu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Sporcuların il birinciliği için ortaya koyduğu performans tribünleri dolduran sporseverler tarafından takdir toplarken, takımlarını desteklemeye gelen öğrencilerin takımlarına yaptıkları tezahüratlar ise renkli görüntülere sahne oldu. 3 gün süren kıyasıya mücadelenin ardından kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyon olan Bifa Ortaokulu şampiyonaya damgasını vuran takım oldu.

Bifa Ortaokulu’nun her iki kategoride de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından erkekler kategorisinde Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Anafartalar Ortaokulu ise üçüncü olan takım oldu. Bifa Ortaokulu ayrıca ileri bir tarihte düzenlenecek olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde eden takım oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber