Hentbolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Hentbolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası yıldızlar hentbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Yunus Emre Spor Salonu’nda 3 Nisan Pazartesi günü başlayan yıldızlar hentbol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Çekişmeli geçen müsabakalara 6 okuldan yaklaşık 84 sporcu katıldı.

Karaman ili hentbol hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda il birinciliği mücadelesi veren takımların saha içerisinde ortaya koyduğu performans izleyenlere hentbol ziyafeti yaşattı. Son gün oynanan final karşılaşmalarında tribünleri dolduran tarafların Türk bayrağı açarak takımlarına destek olmaları ise final karşılaşmalarında renkli görüntülere sahne oldu.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda kızlarda Makbule Orman Ortaokulu, erkeklerde ise Bifa Ortaokulu şampiyonluğunu ilan eden takımlar oldu. Kategorilerinde dereceye giren Makbule Orman Ortaokulu ve Bifa Ortaokulu ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazanandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Oduncu, okul sporları il temsilcisi Yaşar Çalışkan ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Müsabakalar sonunda genel sıralama ise şöyle oldu;

Erkekler

1-Bifa Ortaokulu

2- Yunus Emre Ortaokulu

3- Mümine Hatun Ortaokulu

Kızlar

1-Makbule Orman Ortaokulu

2- Bifa Ortaokulu

3- Mümine Hatun Ortaokulu

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber